RABOBANK clubkas campagne 2019

Ben jij lid van Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden? Het zou fantastisch zijn als jij en jouw omgeving stemmen op Gymnastiekvereniging Salto tijdens de Rabobank Clubkas Campagne. Stem tussen 19 maart en 2 april. Steun ons via clubkascampagne.nl/av

Mooie opbrengst Grote Clubactie 2018! Bedankt allemaal!

De jeugdleden van Gymnastiekvereniging Salto hebben goed hun best gedaan met de verkoop van de loten in september/oktober jl tijdens de jaarlijkse Grote Clubactie.

Onderlinge Wedstrijd 15 december 2018

A.s. zaterdag 15 december vindt de jaarlijkse Onderlinge Wedstrijd van G.V. Salto plaats. De wedstrijd start om 13.00 uur. Alle deelnemers hebben de informatiebrief een aantal weken geleden via de mail ontvangen. Mocht je deze niet hebben ontvangen, stuur dan een mail naar info@gv-salto.nl

Iedereen is van harte welkom om te komen kijken in Sportzaal Poortzicht in Nieuwpoort.

In onderstaande foto vindt u meer informatie en het programma.

Tot zaterdag 15 december!

Springdag jeugdleden Sommelsdijk

Een groep enthousiaste jeugdleden is donderdag 25 oktober in de herfstvakantie naar de Springdag in Sommelsdijk geweest.

Het leek wel een schoolreisje. Met een grote bus werden we bij de gymzaal opgehaald en eenmaal aangekomen in Sommelsdijk begon het avontuur. De volgende onderdelen stonden op het programma: zwemmen, springen(trampoline, tumbling etc.), frietjes eten, bowlen, tokkelen, wandklimmen en handboogschieten.

Wij kijken terug op een zeer geslaagde en gezellige dag.

   

Vacature Aerobics seizoen 2018-2019

Wie kan ons helpen???

Gezellig SLAAPFEEST jeugdleden!

De nacht van vrijdag op zaterdag 22-23 juni hebben veel jeugdleden doorgebracht in de gymzaal.

Door de leiding en activiteitencommissie van Salto werd er een slaapfeest georganiseerd!  Niet iedereen heeft een hele nacht geslapen, maar we hebben wel heel veel plezier met elkaar gehad. De avond begon met gymmen, gevolgd door een speurtochtspel en afgesloten met een bonte avond. Na een onrustige nacht (lekker kletsen, een kussengevecht en nog een spel) werden we ’s morgens gewekt met muziek en konden we aanschuiven bij een lekker ontbijtje. Na het ontbijt was het feest voorbij! En konden we met elkaar terug kijken op een leuk en gezellig feest!

Gezellige braderie!

Woensdag 9 mei jl. vond de jaarlijkse braderie in Nieuwpoort weer plaats.

Ook dit jaar was SALTO weer aanwezig met een kraam. Tijdens deze zonnige dag werden er loten verkocht. Misschien heeft u wel een lot bij Salto gekocht en heeft u kunnen genieten van een mooie prijs.

Wij willen al onze leden bedanken voor hun bijdrage aan de loten verkoop. Dankzij jullie is er een mooi bedrag opgehaald.

Grote Clubactie 2017 een groot SUCCES!

De Grote Clubactie 2017 was een groot succes!

Wij willen alle leden die hebben meegeholpen met de verkoop van de loten bedanken voor hun inzet. Zonder jullie inzet was het niet gelukt om zo’n mooi bedrag op te halen. Jullie zijn toppers!

Er is nog geen definitieve besteding voor het bedrag. Maar het bedrag zal ten goede komen van de leden in de vorm van materiaal/activiteit.

Januari 2018 GRATIS sportmaand!

Januari 2018 GRATIS sportmaand bij Salto.

De kerstvakantie is bijna afgelopen. Vanaf a.s. maandag 8 januari starten de lessen weer! Komt u ook meedoen!

Gebruik als inschrijfdatum 1 februari 2018, indien u overweegt lid te worden!

Veel sportplezier!

Gratis sporten in JANUARI

Heeft u als goede voornemen voor 2017 meer bewegen, kom dan in JANUARI gratis sporten bij Salto!

Klik hier voor het actuele lesrooster!


In de flyer staan een paar foutjes. Dit moet het zijn. 

Gym groep 3, 4 en alle jongens vanaf groep 3 : Vrijdag 16.00 – 17.00 uur 

Gym groep 5 +: Vrijdag 17.00 – 18.00 uur 

Rhönrad zaterdag: 9.00 – 10.00 uur en 10.00 – 11.00 uur (2 groepen)